Friluftstrim i Ilaparken

Fellestur

Dato
16. juni kl. 13:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Egentrening, Balanse, Styrke, Utetrening
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Ilaparken i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. I år er det friluftstrim både i Ilaparken og Lademoen park, så du kan velge den som passer best for deg!

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene kan tilpasses forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Gruppeledere gjennomfører oppvarming, og viser øvelser vi gjør sammen, og kommer med gode tips til hvordan du kan tilpasse treningen. Hvor tøff treningen blir, er opp til deg, og alle øvelsene kan tilpasses hvis man har smerter i kroppen. 

Praktisk informasjon 

Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 13:30-14:30 

     Den 9.juni vil trimmen være 14:00-15:00 i forbindelse med Iladagan! Få med deg de spennende aktivitetene som foregår i Ila          denne uka, og sleng deg med på trimmen!

Oppmøte: Ved fontenen i Ilaparken. Påmelding på nett, eller tlf. 73 92 42 00. Nærmeste holdeplass for buss og trikk er Ila. 

Ta på og ta med: Klær etter været som du kan bevege deg fritt i. Ha gjerne med litt ekstra klær i tilfelle det er kaldt. Ha på sko som sitter god på, gjerne joggesko. I april kan brodder være fint, etterhvert som sommeren kommer er nok drikke, solkrem, og solbriller fine ting å ha i sekken. 

Vi møtes hver onsdag 14.april - 16.juni for hyggelig og sosial trim. Grunnet Corona er det ikke mulig å delta dersom man har forkjølelsessymptomer eller man er i karantene.  

Velkommen! 

Friluftstrim i Ilaparken

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Ilaparken i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. I år ...

Kontaktinformasjon: