Helgetur til Gjevilvassdalen - Fjellgruppa for synshemmede

Fellestur

Fra dato
27. august kl. 16:00
Til dato
29. august kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med Fjellgruppa til en av Norges vakreste seterdaler: Gjevilvassdalen. Vi nyter sensommeren med en helgetur hvor høye fjell, det blå Gjevilvatnet, og sauer som går fritt, er rammen rundt dagsturene vi går. Vi bor i Norges fineste betjente hytte, Gjevilvasshytta, hvor vi nyter deilig mat og en rolig stund i peisestua. Turene foregår på dagtid, og vil ha forskjellige vanskelighetsgrader. Våre dyktige turledere tilrettelegger turene slik at flest mulig skal mestre fjellturene.

Dette er en tur tilrettelagt for personer med synshemminger og frivillige som er med som turledere og ledsagere. Det er mulig å melde seg på turen både som deltaker og frivillig, skriv dette i påmeldingsteksten. Det er mulig å kjøre inn til hytta, og det er toalett inne. 

Oppmøte: 27.august, klokkeslett og sted blir annonsert senere

Pris: For deltakere 500,-. Frivillige ledsagere deltar gratis. 

Påmelding: Det er begrensede plasser, og du må derfor melde deg på turen. Ta kontakt med Silje på silje.fossen@dnt.no / 92071507. 

Helgetur til Gjevilvassdalen - Fjellgruppa for synshemmede

Bli med Fjellgruppa til en av Norges vakreste seterdaler: Gjevilvassdalen. Vi nyter sensommeren med en helgetur hvor høye fjell, det blå Gjevilvatnet, og sauer som går fritt, er rammen rundt ...

Kontaktinformasjon: