Helgetur til Samatun - Fjellgruppa for synshemmede

Fellestur

Fra dato
18. juni kl. 16:00
Til dato
20. juni kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Bli med Fjellgruppa til Samatun i Melhus for en helg full av naturopplevelser :) Vi reiser til Samatun fredag 18.juni, hvor vi har leid Melhus Røde Kors sin hytte. I løpet av helga går vi dagsturer i området, blir kjent med hverandre, spiser god mat, og nyter helgen i naturen. Våre erfarne turledere tar oss med på ulike turer i forskjellige typer terreng, og ledsagere er med for å gjøre det enklere i terrenget. Med på turen blir det også med frivillige som lærer oss mer om ledsaging på tur i ulike typer terreng. 

Samatun ligger ca. 20 minutter unna Lundamo, med bilvei helt inn om sommeren. Inne i hytta har vi god plass, med godt utstyrt kjøkken, og stor stue vi kan bruke på kveldstid. Utenfor hyttedøra finner vi fantastisk turterreng. Området har stier og tråkk til bruk for både kortere og lengre turer sommer som vinter. 

Oppmøte: 18.juni, klokkeslett og sted blir annonsert senere

Pris: For deltakere 500,-. Frivillige ledsagere deltar gratis. 

Påmelding: Det er begrensede plasser, og du må derfor melde deg på turen. Enten via nettsiden, eller til Silje på silje.fossen@dnt.no / 92071507. 

 

Helgetur til Samatun - Fjellgruppa for synshemmede

Bli med Fjellgruppa til Samatun i Melhus for en helg full av naturopplevelser :) Vi reiser til Samatun fredag 18.juni, hvor vi har leid Melhus Røde Kors sin hytte. I ...

Kontaktinformasjon: