Kveldstur med Fjellgruppa for synshemmede

Fellestur

Dato
19. mai kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter der vi avsluttet sist: Byåsen Butikksenter. Vi går inn i Bymarka på grusstier, hvor turen går er det turleder Priska som bestemmer. I tillegg til å få en hyggelig tur, er dette en ypperlig mulighet for frivillige til å øve på ledsaging. 

Turen passer både for deg som er synshemmet, og du som vil lære hvordan du er ledsager på tur. 

Det kan fremdeles være vått og glatt, så kle deg etter været. Ta med ryggsekk med drikke og eventuelt noe å spise på hvis du blir litt småsulten underveis. Ta med sitteunderlag og hodelykt. 

Oppmøte: 19.mai 18:00 på parkeringsplassen på Byåsen Butikksenter, buss 11 går hit direkte. 

Varighet: Ca. 2 timer 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Fjellgruppa for synshemmede er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Norges Blindeforbund Trøndelag, som arrangerer tilrettelagte turer for deltakere med synshemminger, og kurs og opplæring for ledsagere som deltar på turene.

Kveldstur med Fjellgruppa for synshemmede

Vi starter der vi avsluttet sist: Byåsen Butikksenter. Vi går inn i Bymarka på grusstier, hvor turen går er det turleder Priska som bestemmer. I tillegg til å få en ...

Kontaktinformasjon: