Informasjonsmøte om Fjellgruppa for synshemmede

Arrangement

Dato
20. april kl. 18:00 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Klartdetgår
Arrangør
Trondhjems Turistforening

Fjellgruppa for synshemmede leter nå etter flere deltakere og frivillige ledsagere som vil være med på å skape store naturopplevelser i fjellet. Vi arrangerer kveldsturer i Trondheim, og overnattingsturer på betjente hytter med dagsturer i fjellet, og naturopplevelser tilpasset voksne med synshemminger.

Lurer du på om du kan være med som ledsager? Du trenger ikke å ha erfaring med ledsaging, det viktigste er at du er glad i å være ute, trives i fjellet, og ønsker å bidra til at flere kan oppleve den mektige og vakre naturen vi har rundt oss. 

Du vil høre fra deltakere med synshemminger som forteller litt om hvordan det er å være med oss på tur, frivillige som forteller litt om ledsaging, og du vil ha muligheten til å stille oss spørsmål. 

Påmelding: Påmeldte vil få link til Teams-møte, meld deg på via nettsiden eller ta kontakt med Silje: silje.fossen@dnt.no / 92071507

Fjellgruppa for synshemmede er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Norges Blindeforbund Trøndelag, som arrangerer tilrettelagte turer for deltakere med synshemminger, og kurs og opplæring for ledsagere som deltar på turene.

 

Kontaktinformasjon: