2. snekredugnad på Nedalshytta 9. 13. juni 2021

Dugnad

Fra dato
9. juni kl. 09:00
Til dato
13. juni kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Baderomsplater, Gips, Mure, Støpe
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)

På Nedalshytta jobber vi med å lage toaletter innendørs. I slutten av mai ble det første arbeidet i toalettrommet gjort. Når toalettene nå er klargjort, skal vi bygge båser rundt hvert enkelt toalett. Derfor vil vi gjerne ha med oss folk som liker å snekre, legge gips, sette opp baderomsplater og lignende.   

Vi skal også lage en ny utgang fra kjellerstua, og da trenger vi folk som kan støpe et dekke, mure opp noen skift med Leca, pusse mur og sette inn ei dør

Dette er nok en god mulighet til å slå to fluer i en smekk: både gjøre nyttig arbeid for at hytta skal bli enda bedre, og få oppleve lyse vårnetter i fjellet, rypekakling i den vakre bjørkeskogen og treffe trivelige folk. Dersom vær og føre frister, blir det mulighet til å gå seg en tur i det flotte turrerenget en av dagene. 

I disse koronatider ønsker vi at folk kjører sjøl til Nedalshytta. Det går an å kjøre to og to. Dersom noen ikke har skyss, ordner vi det i TT. Det blir avreise fra TT-brygga i Sandgata 30 onsdag 9. juni kl 9. Det blir fire overnattinger på hytta. Retur til Trondheim søndag kveld ca. kl 19. (Vanskelig å gi nøyaktig tid på returen.)

Ta med arbeidsklær, turklær, toalettsaker og sengeklær (lakenpose eller sengesett). TT sørger for transport, mat og overnatting.  

Dugnaden ledes av tilsyn Atle.  

2. snekredugnad på Nedalshytta 9. 13. juni 2021

På Nedalshytta jobber vi med å lage toaletter innendørs. I slutten av mai ble det første arbeidet i toalettrommet gjort. Når toalettene nå er klargjort, skal vi bygge båser rundt hvert enkelt ...

Kontaktinformasjon: