UTSATT TIL 14. - 17. JUNI! 2. snekredugnad på Nedalshytta (3. - 6. juni 2021)

Dugnad

Fra dato
14. juni kl. 09:00
Til dato
17. juni kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Baderomsplater, Gips, Mure, Støpe
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

På Nedalshytta jobber vi med å lage toaletter innendørs. I slutten av mai ble det første arbeidet i toalettrommet gjort. Når toalettene nå er klargjort, skal vi bygge båser rundt hvert enkelt toalett. Derfor vil vi gjerne ha med oss folk som liker å snekre, og om du kan å legge legge gips, sette opp baderomsplater og lignende, er det fint, men alle er velkomne.   

Vi skal også lage en ny utgang fra kjellerstua, og da trenger vi folk som kan støpe et dekke, mure opp noen skift med Leca, pusse mur og sette inn ei dør

Dette er nok en god mulighet til å slå to fluer i en smekk: både gjøre nyttig arbeid for at hytta skal bli enda bedre, og få oppleve lyse vårnetter i fjellet, rypekakling i den vakre bjørkeskogen og treffe trivelige folk. Dersom vær og føre frister, blir det mulighet til å gå seg ettermiddagsturer i det flotte terrenget. 

I disse koronatider ønsker vi at folk kjører sjøl til Nedalshytta. Det går an å kjøre to og to. Dersom noen ikke har skyss, ordner vi det i TT. Det blir avreise fra TT-brygga i Sandgata 30 mandag 14. juni kl 9. Det blir tre overnattinger på hytta. Retur til Trondheim torsdag kveld ca. kl 19. (Vanskelig å gi nøyaktig tid på returen.)

Ta med arbeidsklær, turklær, toalettsaker og sengeklær (lakenpose eller sengesett). TT sørger for transport, mat og overnatting.  

Dugnaden ledes av tilsyn Atle.  

UTSATT TIL 14. - 17. JUNI! 2. snekredugnad på Nedalshytta (3. - 6. juni 2021)

På Nedalshytta jobber vi med å lage toaletter innendørs. I slutten av mai ble det første arbeidet i toalettrommet gjort. Når toalettene nå er klargjort, skal vi bygge båser rundt hvert enkelt ...

Kontaktinformasjon: