AVLYST. 1. snekredugnad på Nedalshytta 27. - 30. mai 2021 OPPGAVER FLYTTA TIL NESTE UKE.

Dugnad

Fra dato
27. mai kl. 09:00
Til dato
30. mai kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Baderomsplater
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

På Nedalshytta skal vi nå lage toaletter innendørs. For å klargjøre det rommmet i kjelleren som skal brukes, skal vi legge baderomsplater på en del av veggene. Derfor vil vi gjerne ha med oss folk som liker å snekre, og gjerne noen som har lagt baderomsplater før, eller jobba med lignende prosjekter. 

Dette er en god mulighet til å slå to fluer i en smekk: både gjøre nyttig arbeid for at hytta skal bli enda bedre, og få oppleve lyse vårnetter i fjellet, rypekakling i den vakre bjørkeskogen og treffe trivelige folk. Dersom vær og føre frister, blir det mulighet til å gå seg en tur i det flotte turrerenget en av dagene. 

I disse koronatider ønsker vi at folk kjører sjøl til Nedalshytta. Det går an å kjøre to og to. Dersom noen ikke har skyss, ordner vi det i TT. Det blir avreise fra TT-brygga i Sandgata 30 torsdag 27. mai kl 9. Det blir tre overnattinger på hytta. Retur til Trondheim søndag kveld ca. kl 19. (Vanskelig å gi nøyaktig tid på returen.)

Ta med arbeidsklær, turklær, toalettsaker og sengeklær (lakenpose eller sengesett). TT sørger for transport, mat og overnatting.  

Dugnaden ledes av tilsyn Atle.  

AVLYST. 1. snekredugnad på Nedalshytta 27. - 30. mai 2021 OPPGAVER FLYTTA TIL NESTE UKE.

På Nedalshytta skal vi nå lage toaletter innendørs. For å klargjøre det rommmet i kjelleren som skal brukes, skal vi legge baderomsplater på en del av veggene. Derfor vil vi ...

Kontaktinformasjon: