RETT UT - Skylark B og Herbernheia

Fellestur

Dato
16. juni kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Sommerens siste Rett ut-tur går til Skylark B. En historisk vandring inn til Skylark- B. En minneplate som omhandler radiosenderen Skylark- B fra andre verdenskrig. På veien går vi via Herbernheia, hvor man får utsikt mot Fosen, Hemnkjølen, og Trollheimen. Det kan være litt bratt, men vi går i rolig tempo så alle blir med. Spennende tur. Husk å ta med mat og drikke til når vi raster. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Oppmøte: Kl 17.30 parkeringsplass innerst i Tømmerdalen. Følg Gamle Bynesvei til den siste parkeringsplassen, "Parkering Tømmerdalen" på Google maps. 

Varighet: 3 timer  

Lengde: Ca 10 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Skylark B og Herbernheia

Sommerens siste Rett ut-tur går til Skylark B. En historisk vandring inn til Skylark- B. En minneplate som omhandler radiosenderen Skylark- B fra andre verdenskrig. På veien går vi via ...

Kontaktinformasjon: