RETT UT - Liaåsen fra Bekken gård

Fellestur

Dato
26. mai kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Vi starter ved Bekken gård. En litt tøff start, det er noen høydemeter som skal forseres før vi kommer til Lomtjønna. Men vi får en flott utsikt over byen etterhvert som vi stiger oppover. Fra Lomtjønna er det skog og myrterreng, og lettgått terreng opp til Liaåsen. Fra Liaåsen går vi på sti ned til Styggdalen, før vi runder rundt Estenstad- og Tømmerholt dammen og ned til NTNU Dragvoll igjen. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Oppmøte: Klokka 17:30, Bekken parkering (Bekken Gård) 

Varighet: 3 timer  

Lengde: 8-9km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Liaåsen fra Bekken gård

Vi starter ved Bekken gård. En litt tøff start, det er noen høydemeter som skal forseres før vi kommer til Lomtjønna. Men vi får en flott utsikt over byen etterhvert som ...

Kontaktinformasjon: