RETT UT - Bostadvollen

Fellestur

Dato
25. mai kl. 11:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Vi følger en skogsvei (”Seterveien”) opp til Syrsjøen. Herfra på delvis gjengrodd sti innunder nordre utløper av Gullsiberget frem til Bostadvollen. Her vil det passe å raste. Fin utsikt. Samme rute tilbake. En alternativ rute ene veien mellom Bostad og Syrsjøen kan være å følge stien forbi Medamtjønna. Det er en del våte partier og det kan fortsatt ligge noe snø i området i mai. Fjellsko anbefales!

MERK: Dette er en noe lengre og tyngre tur, 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Oppmøte: 11:00, Buss nr 73 til Bostad, gå 200m opp veien Solemstrøa til parkeringsplass ved grind. Anbefaler buss, ikke offentlig eid parkeringsplass.

Varighet: 4,5 timer

Lengde: 10 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Bostadvollen

Vi følger en skogsvei (”Seterveien”) opp til Syrsjøen. Herfra på delvis gjengrodd sti innunder nordre utløper av Gullsiberget frem til Bostadvollen. Her vil det passe å raste. Fin utsikt. Samme ...

Kontaktinformasjon: