RETT UT - Ferista - Kobberdammen - Lavollen

Fellestur

Dato
18. mai kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter rundturen på Ferista, og går til Kobberdammen og Lavollen, før vi avslutter på Ferista. Dette er en fin tur uten bratte og tunge bakker, og passer de aller fleste. Det kan fremdeles være vått i marka i mai, så se an været og kle deg deretter. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Oppmøte: 11:00, Buss til Byåsen Butikksenter, ca. 10 minutters gange til Ferista. 

Varighet: 2,5 timer  

Lengde: 8km 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Ferista - Kobberdammen - Lavollen

Vi starter rundturen på Ferista, og går til Kobberdammen og Lavollen, før vi avslutter på Ferista. Dette er en fin tur uten bratte og tunge bakker, og passer de aller ...

Kontaktinformasjon: