Avlyst TurVerket - Hengekøyetur på Rønningen

Fellestur

Fra dato
2. juli kl. 17:00
Til dato
3. juli kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hengekøyetur
Arrangører
Trondhjems Turistforening, DNT ung Trøndelag
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vi går sommeren inn med en hengekøyetur til Rønningen. Vi møtes på Granåsen, og går inn til Rønningen hvor vi slår leir. Du kan enten sove i hengekøye i gapahuk, i skogen, eller ligge i telt i området. Både hengekøyer og telt har vi til utlån, så hvis du ikke har selv kan du låne fra oss. Om kvelden lager vi middag ute, og finner på ulike aktiviteter. Lørdag spiser vi frokost sammen før vi pakker sammen og går tilbake til Granåsen. Denne turen passer både for deg som er dreven på overnatting ute, men også for deg som aldri har overnattet ute. 

Klokkeslett for oppmøte og pakkeliste sendes ut til påmeldte senere. 

Hvis du mangler utstyr er det fint om du gir oss beskjed i god tid så vi kan hjelpe deg med å få lånt utstyr. 

Bli med på tur med TurVerket, og vær med i trekninga av kule premier! For hver tur du deltar på får du ett lodd, tar du med venner får du to lodd. På vårens siste tur vil vi trekke vinnere av turutstyr.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smitteverntiltak, påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Ønsker du å være med oss på tur? Meld deg på til høyre, eller send en mail til silje.fossen@dnt.no

TurVerket er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Fellesverket, Trondheim Røde Kors. Aktiviteten er for deg mellom 15-25 år som ønsker mer turerfaring eller deg som ønsker noen å gå turer sammen med. Alle turene er i Trondheim og nærområdet, og vi håper du får turerfaring, nye turvenner, og nye turer du kan gå også alene. Aktiviteten er gratis. 

TurVerket - Hengekøyetur på Rønningen

Vi går sommeren inn med en hengekøyetur til Rønningen. Vi møtes på Granåsen, og går inn til Rønningen hvor vi slår leir. Du kan enten sove i hengekøye i gapahuk, ...

Kontaktinformasjon: