TurVerket - Sankthansfeiring i fjæra

Fellestur

Dato
24. juni kl. 16:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Helgelandskysten, Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi feirer sommeren og sankthans i fjæra! Vi satser på strålende sol og muligheten for å grille pølser i fjæra, men uavhengig av vær og bålmuligheter får vi en feiring hvor vi nyter at sommerferien nærmer seg, at dagene er lange, og at vi slipper syv lag med ull for en tur ut :) 

Oppmøte: 16:30 Fellesverket i Fjordgata 56-58

Lengde: 16:30-20:30

Bli med på tur med TurVerket, og vær med i trekninga av kule premier! For hver tur du deltar på får du ett lodd, tar du med venner får du to lodd. På vårens siste tur vil vi trekke vinnere av turutstyr.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smitteverntiltak, påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Ønsker du å være med oss på tur? Meld deg på til høyre, eller send en mail til silje.fossen@dnt.no

TurVerket er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Fellesverket, Trondheim Røde Kors. Aktiviteten er for deg mellom 15-25 år som ønsker mer turerfaring eller deg som ønsker noen å gå turer sammen med. Alle turene er i Trondheim og nærområdet, og vi håper du får turerfaring, nye turvenner, og nye turer du kan gå også alene. Aktiviteten er gratis. 

 

TurVerket - Sankthansfeiring i fjæra

Vi feirer sommeren og sankthans i fjæra! Vi satser på strålende sol og muligheten for å grille pølser i fjæra, men uavhengig av vær og bålmuligheter får vi en feiring ...

Kontaktinformasjon: