TurVerket - Burmaklippen

Fellestur

Dato
27. mai kl. 16:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Bli med til "Mini-Trolltunga" i Estenstadmarka! Selv om det ikke er like høyt, kan du få testet ut høydeskrekken litt hvis du våger deg ut på klippen, som er 50 meter over bakken. Fra utsiktspunktet får du utsikt over Trondheim, og muligheten til å ta ganske kule bilder ;) Vi spiser på Fellesverket før vi tar buss til Lohove for å gå turen. 

Oppmøte: 16:30 Fellesverket i Fjordgata 56-58

Lengde: 6km, 16:30-20:30

Bli med på tur med TurVerket, og vær med i trekninga av kule premier! For hver tur du deltar på får du ett lodd, tar du med venner får du to lodd. På vårens siste tur vil vi trekke vinnere av turutstyr.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smitteverntiltak, påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Ønsker du å være med oss på tur? Meld deg på til høyre, eller send en mail til silje.fossen@dnt.no

TurVerket er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Fellesverket, Trondheim Røde Kors. Aktiviteten er for deg mellom 15-25 år som ønsker mer turerfaring eller deg som ønsker noen å gå turer sammen med. Alle turene er i Trondheim og nærområdet, og vi håper du får turerfaring, nye turvenner, og nye turer du kan gå også alene. Aktiviteten er gratis. 

TurVerket - Burmaklippen

Bli med til "Mini-Trolltunga" i Estenstadmarka! Selv om det ikke er like høyt, kan du få testet ut høydeskrekken litt hvis du våger deg ut på klippen, som er 50 ...

Kontaktinformasjon: