Vaske- og maledugnad på Jøldalshytta 23. - 25. mars 2021

Dugnad

Fra dato
23. mars kl. 09:00
Til dato
25. mars kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Maling, Snømåking, Vasking, Re
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)

Dette er den største hytta til Trondhjems Turistforening. Det er 92 senger i betjent sesong, og 33 sjølbetjente senger resten av året. De siste årene har det vært godt over 4000 overnattinger hver sesong, og håpet er at stadig flere skal få oppleve dette flotte området i Trollheimen. 

På denne dugnaden skal vi vaske, re, rydde, måke snø og male litt innvendig sånn at hytta blir feiende flott til påske. Alle som har lyst til å ta i et tak på Jøldalshytta, er hjertelig velkommen. Vert og tilsyn Karl Olav Mærk leder dugnaden.  

Felles avreise fra TT-brygga i Sandgata 30 kl. 9 tirsdag morgen, og retur torsdag ettermiddag ca. kl. 18. Det er 7 km. å gå på ski inn til hytta, og folk må belage seg på å bære eget utstyr, i alle fall tilbake. Ta med arbeidsklær, egne medisiner og toalettsaker og lakenpose/sengetøy. TT stiller med mat og overnatting og transport til og fra parkeringsplassen dersom det er behov for det.  

Vaske- og maledugnad på Jøldalshytta 23. - 25. mars 2021

Dette er den største hytta til Trondhjems Turistforening. Det er 92 senger i betjent sesong, og 33 sjølbetjente senger resten av året. De siste årene har det vært godt over 4000 ...

Kontaktinformasjon: