Familiehelg på Jøldalshytta i Trollheimen

Arrangement

Fra dato
25. juni kl. 17:00
Til dato
27. juni kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Hyttetur, Trollheimen, Barnasturlag, Familiehelg, Turkatalog2021_Baseferie, Turkatalog2021_Familietur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
42032
Dette arrangementet er over!

I naturskjønne omgivelser i Jøldalen, kan barnefamilier delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas!

Jøldalshytta ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet for barnefamilier. Det er ca. 4 km å gå eller sykle på fin setervei inn til hytta fra parkeringsplassen på Kleva (Jølhaugen).

Denne helgen blir det tilrettelagt for mye lek og moro. Det blir hver dag arrangert ulike fjellturer i nærområdet og aktiviteter både underveis på turene, samt rundt hytta. Den store steinen på Langfjellet, Ondusfjellet og Gråfjellet, brua ved stiskillet Geithetta / Svartådalen mot Trollheimshytta, fossen og Tullhaugan er fine turmål som kan brukes iløpet av helga. Vi legger opp til aktiviteter som natursti, fisking, padling/roing, garnsetting, sløying av fisk, slakk line, ulike gjemselstyper, ballspill, popcorn på bål, tauaktiviteter, eventyrstund og bading. 

Dette blir en super start på sommeren!

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte  

Pris:

Pris for medlem 0-12 år: kr 640,-
Pris for ikke-medlem 0-12 år: kr 1200,-

Pris for medlem 13-26 år: kr 1100,-
Pris for ikke-medlem 13-26 år:
1750,-

Pris medlem voksen: kr 1980,-
Pris ikke-medlem voksen: kr
2900,-

Alle måltider, overnatting og turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Familiehelg på Jøldalshytta i Trollheimen

I naturskjønne omgivelser i Jøldalen, kan barnefamilier delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas! Jøldalshytta ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet for barnefamilier. ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no