Familiecamp på Nedalshytta

Arrangement

Fra dato
18. juli kl. 17:00
Til dato
23. juli kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Familiecamp, Sommerferie, Skolefri, Sylan, Nedalshytta
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
42028
Dette arrangementet er over!

I naturskjønne omgivelser ved Nedalshytta kan barnefamilier få en topp uke i sommerferien ved å delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas!

Barnas Turlag ønsker barnefamilier velkommen til fjells. På Nedalshytta er det denne ukan duket for aktiviteter og turer spesielt tilrettelagt for barnefamilier. Overnatting blir på Nedalshytta som på dette tidspunktet er betjent. Måltider vil bli servert på hytta.

Det blir mulighet for bading, bygging av sandslott på sandstranda, natursti, kortere og lengre turer, fisking, ulike ballaktiviteter, popcorn på bål, eventyr i lavvo, samt mye lek og moro. Egene aktivitetslederfamilier kommer med forslag til aktiviteter denne uka som man kan delta på, sammen med endre barn er det ofte mye artigere å være på tur :)

Nedalshytta er godt tilrettelagt for barnefamilier. Det er bilvei helt frem og god boltre plass.

Les mer om Nedalshytta her

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte  

Pris:

Pris for medlem 0-12 år: kr 1.600,-
Pris for ikke-medlem 0-12 år: kr 2.800,-

Pris for medlem 13-26 år: kr 2.750,-
Pris for ikke-medlem 13-26 år:
4.500,-

Pris medlem voksen: kr 4.950,-
Pris ikke-medlem voksen: kr
7.250,-

Alle måltider, overnatting og turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Familiecamp på Nedalshytta

I naturskjønne omgivelser ved Nedalshytta kan barnefamilier få en topp uke i sommerferien ved å delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas! Barnas ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no