Familiecamp på Storerikvollen i Sylan

Arrangement

Fra dato
11. juli kl. 16:00
Til dato
16. juli kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Sylan, Familiecamp, Storerikvollen, Barn, Turkatalog2021_Baseferie, Turkatalog2021_Familietur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
42015
Dette arrangementet er over!

Hva er vel bedre enn 5 dager med ulike aktiviteter, turer, lek og moro for hele familien og andre barnefamilier på idylliske Storerikvollen?

Storerikvollen ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet for barnefamilier. Det er ca. 4 km å gå eller sykle på fin setervei inn til hytta fra parkeringsplassen på Sankåvika.

På campen blir det tilrettelagt for mye lek og moro. Det blir hver dag arrangert ulike fjellturer i nærområdet og aktiviteter både underveis på turene, samt rundt hytta. Blåkkåkleppen, hengebrua ved Djupholmvika, Remslikleppen, strandlinja fra Storerikvollen til Djupholmvika er blant de fine turmålene. Vi har aktiviteter som natursti, fisking, slakk line, ulike gjemselstyper, ballspill, popcorn på bål, tauaktiviteter, eventyrstund, leking i bekken, bading og kanskje vi får satt garn og sløyet fisk? 

Dette blir en super start på sommeren!

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte  

Pris:

Pris for medlem 0-12 år: kr 1.600,-
Pris for ikke-medlem 0-12 år: kr 2.800,-

Pris for medlem 13-26 år: kr 2.750,-
Pris for ikke-medlem 13-26 år:
4.500,-

Pris medlem voksen: kr 4.950,-
Pris ikke-medlem voksen: kr
7.250,-

Alle måltider, overnatting og turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

 

Familiecamp på Storerikvollen i Sylan

Hva er vel bedre enn 5 dager med ulike aktiviteter, turer, lek og moro for hele familien og andre barnefamilier på idylliske Storerikvollen? Storerikvollen ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no

Turledere:

  • Maria Leikarnes
  • Kerstin Knott
  • Phillip Olk