Male- og snekredugnad på Schulzhytta 6. - 11. april

Dugnad

Fra dato
6. april kl. 09:00
Til dato
11. april kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Maling, Snekring, Avretting
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)

Velkommen til norges minste, nordligste og mest miljøvennlige betjente turisthytte! Hytta er bygd i 1948, og ligger i den vakre Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

Nå som påska er over og hytta er varm, skal vi benytte anledningen til å male og snekre en del. Vi skal male et par lagerrom i 1. etasje, og vi skal avrette golv og male golv og vegger i et par rom i kjelleren. Vi skal snekre skohyller på tørkerommet, og vedlikeholde vinduer. Dessuten skal vi fikse de tre køyesengene på hundrommene så disse blir bedre å ligge i. Vi trenger en person som vil lage mat til de som jobber, så om du har lyst, er det bare å melde seg på som kokk! Dugnaden blir leda av bygg- og vedlikeholdsansvarlig Eskil Følstad og vertinne Mari Nygård.

Oppmøte på parkeringa ved Synnåsen kl 11. De som ikke disponerer egen bil, kan møte opp på TT-brygga i Sandgata 30 i Trondheim kl 9. Fra Synnåsen er det en times skutertur innover til hytta. Det er viktig å kle seg godt. 

Ta med lakenpose, toalettsaker, arbeidsklær og de turklærne fjellet krever. Ta også med skiutstyr. 

Vi tar forbehold om endringer dersom smittesituasjonen krever det, men krysser fingrene for at det skal være mulig å gjennomføre dugnaden som planlagt. 

Male- og snekredugnad på Schulzhytta 6. - 11. april

Velkommen til norges minste, nordligste og mest miljøvennlige betjente turisthytte! Hytta er bygd i 1948, og ligger i den vakre Skarvan og Roltdalen nasjonalpark. Nå som påska er over og ...

Kontaktinformasjon: