Vaskedugnad på Schulzhytta 24. - 26. mars

Dugnad

Fra dato
24. mars kl. 14:00
Til dato
26. mars kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Vasking, Rydding
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)

Velkommen til norges minste, nordligste og mest miljøvennlige betjente turisthytte! Hytta er bygd i 1948, og ligger i den vakre Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

Før påska kommer, skal vi gjøre hytta klar til sesongen 2021. Vi skal vaske og rydde over alt. Vi skal også ta imot og bære inn matvarene som kommer oppover på skuter. Vi trenger en person som vil lage mat til de som vasker, så om du har lyst, er det bare å melde seg på som kokk! Dugnaden blir leda av vertinne Mari Nygård.

Oppmøte på parkeringa ved Synnåsen kl 16. De som ikke disponerer egen bil, kan møte opp på TT-brygga i Sandgata 30 i Trondheim kl 14. Fra Synnåsen er det en times skutertur innover til hytta. Det er viktig å kle seg godt. 

Ta med lakenpose, toalettsaker, arbeidsklær og de turklærne fjellet krever. Ta også med skiutstyr. 

Vi tar forbehold om endringer dersom smittesituasjonen krever det, men krysser fingrene for at det skal være mulig å gjennomføre dugnaden som planlagt. 

Vaskedugnad på Schulzhytta 24. - 26. mars

Velkommen til norges minste, nordligste og mest miljøvennlige betjente turisthytte! Hytta er bygd i 1948, og ligger i den vakre Skarvan og Roltdalen nasjonalpark. Før påska kommer, skal vi gjøre ...

Kontaktinformasjon: