Newtoncamp 10-12år Storerikvollen 28. juni- 2. juli

Arrangement

Fra dato
28. juni kl. 08:00
Til dato
2. juli kl. 15:03
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Sylan, Newtoncamp, 5-7-Klasse, Dntskolefri
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Turkode
42011
Dette arrangementet er over!

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Storerikvollen som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Dagene tilbringes ute mellom frokost og middag hver dag, og gjerne om kveld også. De fleste dager drar vi på en liten fjelltur, men gir oss god tid underveis til å undre oss over det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopper med ulike leker eller realfagsaktiviteter, og aller helst en kombinasjon av de to sistnevnte.

Program for newtoncamp uka:

Mandag: Felles bussreise opp til Sankåvika. Herfra går vi i samlet flokk inn til hytta. Det er ca 4 km å gå, og hver deltaker må selv bære sin egen bagasje. Vell fremme blir det innlosjering og bli kjent leker. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks månelanding, evolusjonsleken, robotleken, og stratego.
Tirsdag: Vi går tur til hengebrua hvor vi fisker i kulpene og bruker ellers dagen på å visualisere naturlig utvalg ved hjelp av twist. Vi finner også tid utfordringen egg vs skrenten vol 2. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks sardinmamma, nærgjemsel og stratego.
Onsdag: Denne dagen går vi retning Sverrige. I løpet av dagen finner vi også tid til Orlandos oppdrag, stratego og kimslek.
Torsdag: Aktivitetsdag på sandstranden med kanopadling og lagkonkurranse og newtonutfordringer som fiskekroken, bygging av musefellebil og umulig quizen. Kvelden brukes til Einsteinsgåte og leker.
Fredag: Lagfinale i sammenheng med aktivitetsdagen, før rydding og hjemreise.

NB! Dette er grovprogrammet. Endringer vil forekomme etter vær, forhold og deltakerne sine forutsetninger for å oppnå en best mulig campuke.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Storerikvollen i Sylan

Pris: Medlem kr 3.600,- og ikke medlemmer kr 4.650,- 

Prisen inkluderer transport tur / retur Sankåvika fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider på hytta, overnatting osv. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-Brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-Brygga fredags ettermiddag omkring 16:00. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1335,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

NB! Denne campen er gradert til middels vanskelighetsgrad fordi deltakerne må gå 4 km inn til hytta og bære eget utstyr.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Newtoncamp 10-12år Storerikvollen 28. juni- 2. juli

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Storerikvollen som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Dagene tilbringes ute mellom frokost og ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no

Turleder:

  • Henrik Schaanning