Vårdugnad på Vassendsetra 11. - 13. juni.

Dugnad

Fra dato
11. juni kl. 14:00
Til dato
13. juni kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Vedlikehold, Vasking, Rydding
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!

I vestenden av Gjevilvatnet ligger den flotte Vassendsetra. Dette er et anlegg med 28 senger som brukes som sjølbetjent hytte i TT`s rutenett i Trollheimen. Tunet har tatt i mot gjester i over 100 år, og er åpent for booking hele året. Vassendsetra er en av våre skjulte perler, og nå er det behov for en ny dugnad for å friske opp husene og området til sommersesongen.

Oppgaver vil være rundvasking av alle de tre husa, rydding i uthuset og på tunet, samt å rydde bort småskog langs stiene inn mot setra. 

Oppmøte blir på Bårdsgarden fredag ettermiddag kl 17. For de som ikke kan kjøre sjøl, vil det gå en bil fra TT-brygga i Sandgata 30 i Trondheim kl 14. Det er ca 5 km å gå, og omtrent 200 høydemeter. Løypa går opp mot 850 meter over havet, og det kan være snø på deler av stien. Det blir retur til Bårdsgarden søndag ettermiddag. Ta med lakenpose, toalettsaker og arbeidsklær og turutstyr som vær og føre krever. TT sørger for mat og overnatting. 

Nå har du altså sjansen til å se en flott del av Trollheimen samtidig som du treffer trivelige folk, utfører meningsfulle aktiviteter, og hjelper Trondhjems Turistforening med å holde tilbudet vedlike. Dugnaden blir leda av tilsyn Oddveig Torve fra Oppdal. 

Vi tar forbehold om at koronasituasjonen kan føre til endringer, men vi kryssr fingrene for at dugnaden kan gå som planlagt. 

Vårdugnad på Vassendsetra 11. - 13. juni.

I vestenden av Gjevilvatnet ligger den flotte Vassendsetra. Dette er et anlegg med 28 senger som brukes som sjølbetjent hytte i TT`s rutenett i Trollheimen. Tunet har tatt i mot gjester i ...

Kontaktinformasjon: