Blåhåmmåren rundt AVLYST

Fellestur

Fra dato
13. august kl. 10:00
Til dato
15. august
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Ramsjøhytta og idylliske Storerikvollen.

Fredag: Oppmøte kl. 10.00 på Bjørneggen i Stordalen. Der starter vår fottur og vi ølger sommertrase opp mot Gruvfjellet og Gilsåfjellet fram til Ramsjøhytta, selvbetjent, 15 km, 5 t.

Lørdag: Dagens tur går om Skarpdalen, fram gjennom dalen til Sjursvollen og etter den gamle setervegen til Storerikvollen, betjent, 15 km, 6-7 t.

Søndag: Turen tilbake til Bjørneggen går i variert og lettgått terreng. På slutten av turen går det lett ned gjennom det åpne skogsterrenget i Hårrådalen og frem til Bjørneggen, 24 km, 8 timer.

Kart: Turkart Meråker Sør 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 1.990,-

Pris ikke medlem u/reise kr 2.990,-

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer.

Blåhåmmåren rundt AVLYST

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Ramsjøhytta og idylliske Storerikvollen. Fredag: Oppmøte kl. 10.00 på Bjørneggen ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no