Avlyst Bli kjent i Trollheimen

Fellestur

Fra dato
2. juli kl. 19:30
Til dato
4. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hytte-Til-Hyttetur, Turkatalog2020_Hyttetilhytte
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
40034
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

En overkommelig fjelltur for deg som ennå ikke har opplevd gledene Trollheimen byr på. Turen går gjennom sentrale deler av Trollheimen utenom de høyeste toppene. Du vil oppleve hyggelig atmosfære på to av TTs trivelige, betjente hytter.

Fredag: Privatbiler til Jølhaugen (Kleiva). Herfra en 4 km fottur inn til Jøldalshytta. Middag ved ankomst innen kl. 19.30.

Lørdag: Fra Jøldalshytta over Geithetta til Trollheimshytta , 18 km, 7 timer gåtid. Turen starter på traktorvegen gjennom Jøldalen til brua over Litlsvartåa, og til foten av Geithetta. Turen opp Geithetta er lite bratt men oppleves som drøy av enkelte. Men den lange oppstigningen premieres med fantastisk utsikt når vi kommer opp. Ned til Trollheimshytta møter vi en delvis bratt skråning, men uten luftige partier. Vel nede i furuskogen tar Trollheimshytta mot oss.

Søndag: Retur til Jølhaugen via den frodige Svartådalen. 16km, 6 timer gåttid. Vi starter dagen med å gå opp til munningen av Svartådalen, for så å følge stien langs elva gjennom det frodige naturreservatet. Vi går gjennom hele dalen, før vi igjen møter brua og traktorvegen fra dagen før. Fellesturen avsluttes på Jøldalshytta, der deltagerne kan velge å bli igjen en stund eller om man vil gå til parkeringsplassen på Kleiva.

Kart: Turkart Trollheimen Nord 1:50.000

Pris medlem u/reise kr. 2.595,-

Pris ikkemedlem u/reise kr. 3.595,-

Denne prisen dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer.

 

Bli kjent i Trollheimen

En overkommelig fjelltur for deg som ennå ikke har opplevd gledene Trollheimen byr på. Turen går gjennom sentrale deler av Trollheimen utenom de høyeste toppene. Du vil oppleve hyggelig atmosfære ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 92493787
  • E-post: tt@dnt.no