RETT UT - Båltur til Kobberdammen

Fellestur

Dato
23. mars kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ingenting er som å tenne opp et sprakende vinterbål en vakker dag! Bålstunden gir rom for ettertanke, eller ingen tanker. Det blir oss, varmen fra bålet og forhåpentligvis en klar og fin vinterdag. Turen går til Kobberdammen, hvor vi starter ved Ferista parkeringsplass. 

Ta med brodder, hodelykt, godt med varme klær, niste og kanskje noe varmt å drikke. Flott om de som har tar men en vedskive til bålet. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Oppmøte: 11:00 Ferista parkeringsplass, buss 11 til Byåsen butikksenter, ca. 10 minutters gange til Ferista.  

Varighet: 3 timer  

Lengde: 8 km  

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Båltur til Kobberdammen

Ingenting er som å tenne opp et sprakende vinterbål en vakker dag! Bålstunden gir rom for ettertanke, eller ingen tanker. Det blir oss, varmen fra bålet og forhåpentligvis en klar og ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no