RETT UT - Ranheim til Lade

Fellestur

Dato
3. mars kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Bli med på en fin tur langs Ladestien fra Ranheim til Lade. Vi går langs Ladestien frem til Devlebukta og tar en rast der før vi går nesten den samme veien tilbake. Dette er en fin tur som passer de aller fleste, det er godt underlag å gå på, og lite stigning. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Oppmøte: Ranheim idrettsplass, buss 1 går hit. Det er mulig å parkere utenfor Ranheimshallen, men mer at det på kampdager kan være mange biler her, vil du undersøke om det er kamp kan du sjekke nettsidene til Ranheim IL. 

Varighet: 3 timer

Lengde: 8-9km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Brodder er anbefalt på vinteren, og hodelykt på kveldsturene. 

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Ranheim til Lade

Bli med på en fin tur langs Ladestien fra Ranheim til Lade. Vi går langs Ladestien frem til Devlebukta og tar en rast der før vi går nesten den samme veien ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no