RETT UT - Ferista til Våttakammen

Fellestur

Dato
2. februar kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Vi møtes på Ferista før vi går til Våttakammen, et av Trondheims fineste utsiktspunkter. Dette er en tur med litt stigning, og det kan være glatt å gå, så ta med deg brodder eller bruk piggsko. Hvis stien er gått opp tar vi returen gjennom Langdalskollen. Vi tar en rast underveis, så ta med deg noe varmt å drikke, og sitteunderlag.  

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Vi følger nasjonale og regionale smittevernstiltak, og turene er dessverre bare åpne for deltakere som bor i Trondheim kommune. 

Oppmøte: Kl 11:00 ved Ferista parkeringsplass, buss 11 til Byåsen butikksenter. Ca 10 minutters gange til parkeringsplassen.  

Varighet: Ca 3 timer  

Lengde: Ca 7,5 km 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Brodder er anbefalt på vinteren, og hodelykt på kveldsturene. 

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Ferista til Våttakammen

Vi møtes på Ferista før vi går til Våttakammen, et av Trondheims fineste utsiktspunkter. Dette er en tur med litt stigning, og det kan være glatt å gå, så ta med ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no