RETT UT - Ranheimsrunden

Fellestur

Dato
27. januar kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ranheimsrunden er 6,9km lang, og går gjennom Nedre Charlottenlund og Ranheim. Løypa er en del av nærturprosjektet til Trondheim kommune, og vi får gått både langs sjøkanten, og gjennom varierende og spennende bebyggelse i et område med mye utvikling.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Denne turen er kun åpen for påmelding fra bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor kurset avholdes.

Oppmøte: Kl 17:30 på Ranheim idrettsplass bussholdeplass. Merk at det på kampdager kan være vanskelig å finne parkering, sjekk Ranheim ILs nettsider hvis du vil være sikker. Buss 1 går til Ranheim idrettsplass.  

Varighet: ca 3 timer.  

Lengde: ca 7 km.  

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Brodder er anbefalt på vinteren, og hodelykt på kveldsturene. 

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Ranheimsrunden

Ranheimsrunden er 6,9km lang, og går gjennom Nedre Charlottenlund og Ranheim. Løypa er en del av nærturprosjektet til Trondheim kommune, og vi får gått både langs sjøkanten, og gjennom varierende og ...