RETT UT - Leangen gård til Sponhuset

Fellestur

Dato
26. januar kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Langs Trondheimsfjorden går Ladestien, som vi denne gangen går fra Leangen gård til Sponhuset. Dette er en veldig fin del av Ladestien, med vakker utsikt over fjorden, og muligheten til en rast på Sponhuset. Vi raster ute, men det er mulig å kjøpe en kopp kaffe dersom Sponhuset kafe har åpent.  

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Denne turen er kun åpen for påmelding fra bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor kurset avholdes.

Oppmøte: Kl 11:00 ved Leangen gård. Buss 2 til Haakon 7s gate, ca 10 minutter å gå til Leangen gård.  

Varighet: 2,5 timer  

Lengde: Ca 5km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Brodder er anbefalt på vinteren, og hodelykt på kveldsturene. 

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Leangen gård til Sponhuset

Langs Trondheimsfjorden går Ladestien, som vi denne gangen går fra Leangen gård til Sponhuset. Dette er en veldig fin del av Ladestien, med vakker utsikt over fjorden, og muligheten til ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no