Friluftstrim i Ilaparken

Fellestur

Dato
24. mars kl. 13:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trening, Friluftstrim, Balanse, Styrke
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Ilaparken i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. I år er det friluftstrim både i Ilaparken og Lademoen park, så du kan velge den som passer best for deg!

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene kan tilpasses forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Fysioterapistudenter ved NTNU gjennomfører oppvarming, og viser øvelser vi gjør sammen, og kommer med gode tips til hvordan du kan tilpasse treningen. Hvor tøff treningen blir, er opp til deg, og alle øvelsene kan tilpasses hvis man har smerter i kroppen. 

Praktisk informasjon 

Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 13:30-14:30 

Varighet: 1 time + vi tar en kopp varm drikke etter treningen. (Grunnet smittevern må man selv ta med termos med drikke) 

Oppmøte: Ved fontenen i Ilaparken. Påmelding på nett, eller tlf. 73 92 42 00. Nærmeste holdeplass for buss og trikk er Ila. 

Ta på og ta med:  Klær etter været som du kan bevege deg fritt i. Ha gjerne med litt ekstra klær. Ha på sko som sitter god på, gjerne joggesko. Varm drikke, sitteunderlag, eventuelt litt mat. Når det er kaldt og glatt kan brodder være kjekt. 

Vi møtes hver onsdag 13.januar - 24.mars for hyggelig og sosial trim. Grunnet Corona er det ikke mulig å delta dersom man har forkjølelsessymptomer eller man er i karantene.  

Viktig! Denne aktiviteten er kun åpen for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor kurset avholdes.

Velkommen! 

Friluftstrim i Ilaparken

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Ilaparken i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. I år ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no