Matlagingskurs på bål i Rotvollfjæra

Kurs

Dato
17. april kl. 12:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Kurs, Temakurs, Barn, Bål, Matpåbål, Hverdagsfriluftsliv
Arrangører
Barnas Turlag Trondheim Øst, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas turlag turer + bål = sant!

Er du usikker på hvordan du tryller frem en smakfull middag på bålet? Bli med på vårt mat på bål kurs, og lær deg mange kjekke triks.

Ta med deg hele familien ut på tur til Rotvollfjæra denne lørdagen. Vi legger opp til aktiviteter på leirplassen samt mye kreativ matlaging. Både store og små kan bli med på å lage mat, men alle foreldre har ansvar for sine egne barns knivbruk.

Å lage mat på bål er en spennende og lærerik aktivitet for barn og voksne når man er på tur! Har dere lyst til å prøve dere på noe mer enn pølse med brød når dere tenner bål? Vi gjentar suksesen fra ifor med å arrangere kurs for de som har lyst på noen tips til å lage middag ute med enkle midler. Her er det meningen at barn og voksne skal lære sammen. Kurset egner seg for barn sammen med en voksen som ikke har så mye erfaring med å lage middag på bål.

Dessverre er det praktiske begrensninger på hvor mange vi kan lage kurs for på én gang, så det vil bli forhåndspåmelding til dette arrangementet, med begrenset antall plasser. Dersom det blir populært så kanskje vi gjør det flere ganger? Denne gangen har vi plass til 5 kohorter. Siden det er forskjell på størrelsene på kohortene, kan du bli avvist selv om du i utgangspunkt fikk plass. Påmelding etter førstemann til mølla prinsippet.

Oppskriftshefte og liste over hva man må ha med blir sendt ut på forhånd til de påmeldte.

Pris:

Gratis for Barnas turlag medlemmer. Foreldre som er medlem betaler kr 150 for kurset, ikke medlemmer barn kr150 og ikke medlem voksne kr 350.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Velkommen!

NB! Vi forventer at alle barn har med seg en voksen som følge. Alle har ansvar for egne bar på alle våre Barnas Turlags arrangement!

Matlagingskurs på bål i Rotvollfjæra

Barnas turlag turer + bål = sant! Er du usikker på hvordan du tryller frem en smakfull middag på bålet? Bli med på vårt mat på bål kurs, og lær ...