Trugetur i området rundt Geitfjellet ENDRET blåtur fra Gramskaret.

Fellestur

Dato
7. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
40015
Dette arrangementet er over!

Grunnet vær og føreforholdene endres turen til blåtur fra Gramskaret. Ta med brodder og truger da det kan bli bruk for begge deler. Samme oppmøtested.

Trugeturen starter på Gramskaret og går opp Langdalen til østsiden av Geitfjellet. Videre over Geitfjellet og ned på vestsiden. Derfra mot Langdalen, tangerer den og går tilbake mot Gramskaret. På turen får vi en fin utsikt over Trondhjemsfjorden, Tømmerdalen, deler av driftsveien, Svarttjønna og Nydammen. 

Medlemmer av turistforeningen kan leie truger i TTs turbutikk i Sandgata 30.  Husk å ha med staver selv på turen.

Oppmøte: Gramskaret parkering kl 11:00. Gramskaret parkering ligger i Gamle Bynesvei (Tømmerdalsveien) ved Golfbanen rett etter Møllebakken veien.

Fra byen går buss nr. 11 til Schiøtz vei, gå omtrent 15 min opp Møllebakken, rett etter at den blir til Gamle Bynesvei (Tømmerdalsveien), ligger Gramskaret parkering til venstre. 

Varighet: ca 4 timer. 

Lengde: ca 7 km

Ta med mat og drikke. 

Kart: Turkart Bymarka

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Denne turen er kun åpen for påmelding fra bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor turen avholdes.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

 

 

 

 

Trugetur i området rundt Geitfjellet ENDRET blåtur fra Gramskaret.

Grunnet vær og føreforholdene endres turen til blåtur fra Gramskaret. Ta med brodder og truger da det kan bli bruk for begge deler. Samme oppmøtested. Trugeturen starter på Gramskaret og går ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no