Praktisk bruk av kart og kompass

Kurs

Dato
11. mai kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Kart- Og Kompasskurs, Kartogkompass
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
40023
Dette arrangementet er over!

Kurset tar for seg praktisk bruk av kart og kompass, gode veivalg, navigasjon og planlegging av tur ut fra kartene.

For nybegynnere anbefaler vi våre teoretiske kurs i bruk av kart og kompass som arrangeres 5. og 6. mai på TT-brygga (du velger en av datoene). Husk påmelding til disse også hvis du ønsker å delta. 

Oppmøtested: Den store parkeringsplassen ved Granåsen Hoppanlegg.

Tidspunkt: 18:00 til 21:00

Kurspris: Medlem kr 300,-. Ikke-medlem kr 400,-

Ta med eget kompass og turkart Bymarka 1:25 000 hvis du har. Kompass og kart  kan også kjøpes i vår turbutikk i Sandgata 30 eller på Rønningen. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på kurset uten å være påmeldt.

NB! Det er i en tidsavgrenset periode kun åpnet for at  personer bosatt i samme kommune som turen går i, kan delta på våre arrangement, jamfør gjeldende smittevernsanbefalinger fra Trondheim kommune. Denne turen er berørt av denne begrensningen.

Når du melder deg på dette kurset/turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Praktisk bruk av kart og kompass

Kurset tar for seg praktisk bruk av kart og kompass, gode veivalg, navigasjon og planlegging av tur ut fra kartene. For nybegynnere anbefaler vi våre teoretiske kurs i bruk av kart ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no