Digitalisert kart og kompasskurs

Kurs

Dato
6. mai kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
40021
Dette arrangementet er over!

Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur i fjellet. På fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å være bevisst på hvor i terrenget man befinner seg og hvilke topper man passerer, gjør turen både mer interessant og lærerik. Det legges opp til en teoretisk gjennomgang i bruk av kart og kompass. Så langt det er mulig vil det bli noen praktiske oppgaver innendørs. Kurset er åpent for alle og er et nybegynnerkurs. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på kurset.

Med dagens restriksjoner og smittevernregler, er det ikke innafor å samles til kurs fra ulike husstander/kohorter, samt ulike kommuner til kurs innendørs på Rønningen. Men vi inviterer til et godt og korona-vennlig alternativ 🙂 I stedet for å samle dere fysisk på Rønningen, deler vi kurset inn i 2 deler.

  1. Du gjennomgår på egenhånd DNT sitt digitale kart og kompasskurs https://dnt-open.motimate.app/training/course/kart-og-kompass/chapter/hvorfor-skal-jeg-laere-meg-dette. Gjennomgangen tar ca 10 minutter + praktiske øvelser dersom du ønsker det.
  2. Vi samles digitalt på teams til en grundigere gjennomgang av kart og kompass. Opprinnelig dato og klokkeslett beholdes, altså torsdag 6.mai fra kl. 18:00 til seinest kl.21:00. Her vil instruktørene ved hjelp av ppt og video ta dere gjennom grunnleggende kart og kompass opplæring. Dere vil ha muligheten til å stille spørsmål underveis og i etterkant.

Tidspunkt: 18:00 til 21:00. 

Kurspris: Medlem kr 300,-. Ikke-medlem kr 400,-

Ta med eget kompass og turkart Bymarka 1:25 000 hvis du har. Kompass og kart  kan også kjøpes i vår turbutikk i Sandgata 30. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på kurset uten å være påmeldt.

Når du melder deg på dette kurset/turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Digitalisert kart og kompasskurs

Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur i fjellet. På fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å ...

Kontaktinformasjon: