Avlyst Trollheimen på langs

Fellestur

Fra dato
16. april kl. 16:00
Til dato
18. april
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Turkatalog2020
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
40012
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet strenge smitteverntiltak rundt COVID-19

Trollheimen på langs eller kanskje vi heller skal si på tvers. Vi skal i hvertfall gå Trollheimen fra øst til vest. 

Fredag: På ettermiddagen maxitaxi fra Trondheim til Jølhaugen hvor vår skitur inn til Jøldalshytta, selvbetjent, starter. Denne skituren er på 4 km. Felles middaglaging ved ankomst hytta.

Lørdag: I dag skal vi gå vestover til Trollheimshytta, selvbetjent, via Rinnvatnan.  Denne turen er på ca 20 km. Vel fremme på Trollheimshytta lager vi lørdagsmiddagen sammen. 

Søndag: Dette blir turens lengste etappe med 24 km. Ruta tar opp fra den brede Folldalen og følger dalene mellom høge fjellmassiver vestover til Kårvatn. Flotte utforkjøringer på slutten av etappen. Maxitaxi fra Kårvatn til Trondheim på kvelden. 

Pris medlem m/reise kr 3.300,- 

Ikke medlem m/reise kr 4.300,- Bli medlem i DNT

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld. I tillegg dekker prisene også transport fra Trondheim til Jølhaugem avreisedag og fra Kårvatn til Trondheim hjemreisedag.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Trollheimen på langs

Trollheimen på langs eller kanskje vi heller skal si på tvers. Vi skal i hvertfall gå Trollheimen fra øst til vest.  Fredag: På ettermiddagen maxitaxi fra Trondheim til Jølhaugen hvor ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no