Avlyst Blåhåmmåren rundt

Fellestur

Fra dato
19. mars kl. 08:00
Til dato
21. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Turkode
40010
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet smitteverntiltak rundt Covid-19

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur i Sylan hvor vi går innom Ramsjøhytta og Storerikvollen.

Fredag: Oppmøte kl. 10.00 på Bjørneggen i Stordalen. Der starter vår skitur og vi følger vinterstaking opp mot Gruvfjellet og Gilsåfjellet fram til Ramsjøhytta, selvbetjent, 15 km, 5 t.

Lørdag: Slakt nedover til Skarpdalen og følger så stakinga langs Sankåa, 18 km, 5-6 t. Alternativ rute over Blåhammaren 1064 m.o.h. til Storerikvollen , selvbetjent, 19 km, 6-7 t.

Søndag: I starten går dagens tur i åpent bjørkeskogsterreng. Videre i slakt og over noen strekninger litt småkupert åpent fjellterreng før det går nedover Hårrådalen og frem til Bjørneggen, 24 km, 8 timer.

Kart: Turkart Sylan Nord 1:100 000 eller 10091 Stjørdalen i Norge-Serien 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 1.830,-

Pris ikke medlem u/reise kr 2.630,- Bli medlem i DNT

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld. 

Smittevernstiltak på turer og hytter
Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Blåhåmmåren rundt

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur i Sylan hvor vi går innom Ramsjøhytta og Storerikvollen. Fredag: Oppmøte kl. 10.00 på Bjørneggen i Stordalen. Der ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no