Avlyst Ramfjellet rundt

Fellestur

Fra dato
5. mars kl. 08:00
Til dato
7. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Turkode
40006
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Schulzhytta i Roltdalen og Skarvan nasjonalpark, samt Ramsjøhytta.

Fredag: Oppmøte kl. 10.00 på Bjørneggen i Stordalen. Der starter vår skitur og vi følger stort sett sommertrase opp mot Gruvfjellet og Gilsåfjellet fram til Ramsjøhytta, selvbetjent, 15 km, 5 t.

Lørdag: Hvis været tillater legges dagens etappe via Ettfjellet, Tofjellet, Ramfjellet og Saufjellet med flott nedrenn til Schulzhytta, selvbetjent, 15 km, 6 t. Ved dårlig vær følges vinterstakinga gjennom Ramskaret.

Søndag: Opp langs Rotla og nord for Finnkoisjøen i åpent fjellterreng frem til Bjørneggen, 21 km, 7 t.

Kart: Turkart Sylan Nord 1:100 000 eller 10091 Stjørdalen i Norge-serien 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 1.830,-

Pris ikke medlem u/reise kr 2.630,- Bli medlem i DNT

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, pålegg til frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld. 

Smittevernstiltak på turer og hytter
Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Ramfjellet rundt

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Schulzhytta i Roltdalen og Skarvan nasjonalpark, samt Ramsjøhytta. Fredag: ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no