Avlyst Skitur til Muggholskampan fra Rugldalen

Fellestur

Dato
27. februar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Dagstur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Orkelsjøvidda, Budal og Forollhogna, Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
40007
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

På denne skituren skal vi gå i et området som nettopp er blitt innlemmet i UNESCO sitt verdensarvområde for Røros og Cirkumferensen, så her der det mye historie.

Oppmøte parkeringsplassen i Rugldalen, se kart nedenfor, kl. 11:00. Parkeringsavgift på stedet ved bruk av privatbil. Derfra starter vår skitur og det er ca 2.5 km opp til Muggruva hvor vi tar en rast. Her er det muligheter for å raste inne ved dårlig vær.

Turen går så videre i nord-vestlig retning mot Skarddamman og Skardet før vi setter kurs mot Muggholskampan (1027 moh). Hvis været tillater det så tar vi lunsjen ute her, hvis ikke så blir det en kjapp rast og nedkjøring mot sør-øst tilbake til Muggruva. Etter en stopp her, nedkjøring tilbake til parkeringsplassen.

Total lengde på turen ca 12 km, ca tid med pauser 5 timer. 

Passer fint for folk som ikke har vært så mye ute på fjellet i vintervær, og for både fjellski og randonee. 

Ta med mat og drikke for en dagstur.

Deltagerpris u/reise: Kr 50,- for medlemmer og kr 100,- for ikke medlemmer.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i:  generelle vilkår fellesturer.

Skitur til Muggholskampan fra Rugldalen

På denne skituren skal vi gå i et området som nettopp er blitt innlemmet i UNESCO sitt verdensarvområde for Røros og Cirkumferensen, så her der det mye historie. Oppmøte parkeringsplassen ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no