Gjennom Trollheimen fra Oppdal til Rindal

Fellestur

Fra dato
19. februar kl. 08:00
Til dato
21. februar
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Orkelsjøvidda, Budal og Forollhogna, Trollheimen, Trøndelag (se kart)
Turkode
40005

En tur med lange dagsmarsjer, så du må være i god form og vant med skiturer i fjellet vinterstid.

Fredag: Tog fra Trondheim sentralstasjon kl. 08.18 til Oppdal. Fra Vangslia følger vi løypa mot Skarvatnet til Grøtsetra, derfra til Gjevilvasshytta, betjent, 18 km, ca. 6 t.

Lørdag: Slakt oppover fra Gjevilvasshytta og inn på myrdragene i bunnen av Gjørdølsdalen. Ruta går øst for det sentrale fjellmassivet i Trollheimen med fin utsikt til fjellene i vest og utover mot Nerskogen i øst før Jøldalshytta, selvbetjent nås, 20 km, ca. 6 t.

Søndag: Gjennom Åkerdalen og ned til store Rinnvatnet. Videre mellom Litj-Trollhytta og Gaddfjellet før det går ned til Rindal, 27 km, ca. 8-9 t. Buss tilbake til Trondheim om kvelden.

Kart: 10079 Oppdal og 10084 Surnadal i Norge-serien 1:50 000

Pris medlem u/reise kr 2.385,-

Pris ikke medlem u/reise kr 3.185,- Bli medlem i DNT

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld. 

Smittevernstiltak på turer og hytter
Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Gjennom Trollheimen fra Oppdal til Rindal

En tur med lange dagsmarsjer, så du må være i god form og vant med skiturer i fjellet vinterstid. Fredag: Tog fra Trondheim sentralstasjon kl. 08.18 til Oppdal. Fra Vangslia ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no