Utekino på Rønningen: The Cabin in the Woods

Dette arrangementet er over!
Trondhjems Turistforening, Kosmorama og Sparebank 1 SMN inviterer til en magisk filmopplevelse ute i naturen! På selveste Halloween setter vi opp storskjermen på Rønningen og viser film i mørke og stemningsfulle omgivelser. Du kan lese mer om filmen lengre ned i teksten.
 
Filmvisningen koster 50 kroner per person og krever påmelding/kjøp i forkant via https://kosmoramafilmfest.hoopla.no/sales/cabininthewoods Hver person kan ta ut maks to billetter.
 
Før filmen arrangerer vi felles gåtur med oppstart i Granåsen kl.17.30. Turen ledes av flinke turledere fra DNT ung Trøndelag. Vær obs, det kan også tenkes at dere møter noen lumske skapninger i skogen. Gåturen er omtrent 3 kilometer lang. Sitter noen i gjengen i rullestol? Da kan dere gå fra Smistad (like langt, men bedre tilpasset). Vi anbefaler alle å ta på gode sko og ha med hodelykt!
 
På Rønningen finnes bålpanner og noen sittegrupper hvor filmvisningen skal være, men vi anbefaler alle å ta med varme klær og gjerne sitte- eller liggeunderlag. Bua på Rønningen vil være åpen i forkant av visningen for kjøp av snacks, men du er også hjertelig velkommen til å ta med eget. Kanskje noe varmt å drikke hadde vært godt?
P.S. Arrangementet er alkoholfritt.
 
Visningen av filmen starter kl. 20.00. Her er litt mer om filmen:
 
THE CABIN IN THE WOODS (2012)
En vennegjeng reiser til en avsidesliggende hytte i skogen, hvor det ikke tar lang tid før skremmende hendelser begynner å inntreffe. Snart innser vennene at de er i fare, men alt er ikke som det virker. The Cabin in the Woods låner litt fra alle skrekkfilmene du noen gang har sett, kaster det i kverna og kommer opp med noe helt eget. Filmen er en dekonstruksjon av den klassiske skrekkfilmen, og hylles av både kritikere og publikum for hvordan den klarer å være skummel og morsom på en og samme tid.
 
Lyst til å se en familiefilm tidligere på dagen? Se også utekino på Rønningen: Hotel Transylvania
 
COVID 19-RETNINGSLINJER
Arrangementet overholder alle retningslinjer for smittevern.
Alle som har forkjølelsessymptomer, eller som har vært i kontakt med noen som mistenker smitte, bes holde seg hjemme.
Det vil være en kapasitet på maks 200 per visning og enmeters-regelen skal praktiseres. Vi setter opp noen sittegrupper med god avstand til hverandre, ellers bes publikum om å plassere seg med god avstand til andre.
Man må registrere oppmøte/melde seg på arrangementet på forhånd gjennom billettlenken

Utekino på Rønningen: The Cabin in the Woods

Trondhjems Turistforening, Kosmorama og Sparebank 1 SMN inviterer til en magisk filmopplevelse ute i naturen! På selveste Halloween setter vi opp storskjermen på Rønningen og viser film i mørke og ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no