Utekino på Rønningen: Hotel Transylvania (norsk tale)-UTSOLGT

Fellestur

Dato
31. oktober 2020 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Utekino, Rønningengård
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Trondhjems Turistforening, Kosmorama og SpareBank 1 SMN inviterer til en magisk filmopplevelse ute i naturen! På selveste Halloween setter vi opp storskjermen på Rønningen og viser film for hele familien i stemningsfulle omgivelser. Du kan lese mer om filmen lengre ned i teksten.
 
Filmvisningen starter kl 16.00 og koster 50 kroner per person og krever påmelding/kjøp i forkant via billettlenken. Hver person kan ta ut maks fire billetter. Dette arrangemntet er utsolgt.
 
I tillegg til en helt spesiell filmvisning, håper vi dere også vil ta del i en flott friluftsopplevelse med felles tur til Rønningen. Av hensyn til smittevern, og for å unngå at det blir for mye folk på samme tursti mellom denne familievisningen, og skrekkfilmen for unge som skal vises senere samme dag, ber vi om at dere som skal se Hotel Transylvania går, triller eller sykler fra Smistad (ruten er omtrent 3 kilometer).
 
Vi anbefaler alle å ta på gode sko og ha med hodelykt!
 
Vi setter opp bålpanner og noen sittegrupper på området hvor filmvisningen skal være, men anbefaler alle å ta med varme klær og gjerne sitte- eller liggeunderlag. Bua på Rønningen vil være åpen i forkant av visningene for kjøp av snacks, men du er også hjertelig velkommen til å ta med eget. Kanskje noe varmt å drikke hadde vært godt?
Arrangementet er alkoholfritt.
 
Visningen av filmen starter kl. 16.00. Her er litt mer om filmen:
 
HOTEL TRANSYLVANIA (2012) - Norsk tale
Hotel Transylvania er stedet hvor alle monstre og rare vesener kan komme for å virkelig slappe av. Hoteleieren Dracula sørger for at Bigfoot, Frankenstein og resten av gjengen har alt de trenger for å nyte hotellferien sin uten å bli forstyrret av mennesker. Men det meste begynner å gå skeis når en vanlig mann forviller seg inn på hotellet, og attpåtil forelsker seg i Draculas datter!
91 minutt / norsk tale / aldersgrense 7 år
 
Lyst til å se ordentlig skrekkfilm, uten barn, men med en venn eller kjæreste? Se også Utekino på Rønningen: Cabin in the Woods
 
COVID 19-RETNINGSLINJER
Arrangementet overholder alle retningslinjer for smittevern.
Alle som har forkjølelsessymptomer, eller som har vært i kontakt med noen som mistenker smitte, bes holde seg hjemme.
Det vil være en kapasitet på maks 200 per visning og enmetersregelen skal praktiseres. Vi setter opp noen sittegrupper med god avstand til hverandre, ellers bes publikum om å plassere seg med god avstand til andre.
Man må registrere oppmøte/melde seg på arrangementet på forhånd gjennom billettlenken

Utekino på Rønningen: Hotel Transylvania (norsk tale)-UTSOLGT

Trondhjems Turistforening, Kosmorama og SpareBank 1 SMN inviterer til en magisk filmopplevelse ute i naturen! På selveste Halloween setter vi opp storskjermen på Rønningen og viser film for hele familien ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no