Trilletur på Ladestien

Fellestur

Dato
23. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Trilletur, Ladestien
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til trilletur på Ladestien!

Tidspunkt: Onsdag 23.09 kl. 11.00
 
Oppmøte: Leangen gård(parkeringsplass)
 
Trilleturen går fra Leangen gård til Sponhuset. Her ser det er anledning til å kjøpe seg mat og drikke. Medbrakt niste kan nytes utenfor kafeens område. 
 
Turen er på ca. 2 km en vei. 
 

Velkommen på tur!

Hilsen Johan Bernhard (20mnd) Helmer (5mnd) og mamma Mari (99522086).

Hver uke inviterer ci foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre bære-, pulk- og trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt kommet dere ut i frisk luft, møte likesinnede og delta på tur i et inkluderende og hyggelig pulk- og trilleturmiljø. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med. God mosjon kombinert med sosialt samvær!

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Hver trilletur har i utgangspunktet 10 plasser (1 plass= 1 foresatt og en barnevogn), og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.
 

Trilletur på Ladestien

Velkommen til trilletur på Ladestien! Tidspunkt: Onsdag 23.09 kl. 11.00   Oppmøte: Leangen gård(parkeringsplass)   Trilleturen går fra Leangen gård til Sponhuset. Her ser det er anledning til å kjøpe ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no