Friluftstrim i Lademoen park

Fellestur

Dato
25. november 2020 kl. 13:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Lademoen park i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene.

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene kan tilpasses forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir, er opp til deg.

Praktisk informasjon

Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 13:30-14:30
Varighet: 1 time + vi tar en kopp varm drikke etter treningen. (Grunnet smittevern må man selv ta med termos med drikke)
Oppmøte: Ved fontenen i Lademoenparken. Påmelding på nett, eller tlf. 73 92 42 00

Vi møtes hver onsdag 23.september-25.november for hyggelig og sosial trim. Grunnet Corona er det ikke mulig å delta dersom man har forkjølelsessymptomer eller man er i karantene. 
Ta på og ta med:  Klær etter været som du kan bevege deg fritt i. Ha gjerne med litt ekstra klær. Ha på sko som sitter god på, gjerne joggesko. Varm drikke, sitteunderlag, eventuelt litt mat. Når det er kaldt og glatt kan brodder være kjekt. 

Velkommen!

Friluftstrim i Lademoen park

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Lademoen park i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no