Camp Kårvatn 10-13år 5.-7. oktober

Arrangement

Fra dato
5. oktober kl. 08:00
Til dato
7. oktober kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, 5-7-Klasse, Dntskolefri, Høstferie, Turkatalog2020, Kårvatn
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på høstens kuleste fjellferie! Med Kårvatn som base, lager vi en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Dagene tilbringes ute mellom frokost og middag hver dag, og gjerne om kveld også. De fleste dager drar vi på en liten fjelltur, men gir oss god tid underveis til å undre oss over det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopper med ulike leker.

Program for camp uka:

Mandag: Felles bussreise opp til hytta, innlosjering og bli kjent leker.  Vi rusler en ettermiddagstur til Gapahuken ved Neåa hvor vi har ulike aktiviteter. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks månelanding, evolusjonsleken, robotleken, fotleken og stratego.
Tirsdag: Topptur til Storfjellet (904 moh). Alle blir med på tur til lunsj. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks sardinmamma, nærgjemsel og stratego.
Onsdag: Vi rydder og vasker oss ut av hytta etter frokost. Tur til Nauståfossen før hjemreise.

NB! Dette er grovprogrammet. Endringer vil forekomme etter vær, forhold og deltakerne sine forutsetninger for å oppnå en best mulig campuke.

Bli med på høstens store opplevelse du også!

Sted: Kårvatn i Trollheimen
Pris: Medlem kr 2.000,- og ikke medlemmer kr 3.000,-

Prisen inkluderer transport tur / retur Kårvatn fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider på hytta, overnatting osv. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-Brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-Brygga onsdag ettermiddag omkring 16:00. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1300,- Du kan lese mer om medlemskap her.

VIKTIG MELDING - COVID19

Pga koronautbruddet og smittevernregler rundt viruset fører dette til noe endringer på praktiske løsninger på campene i regi av Trondhjems Turistforening. Antall plasser på campene er redusert. Deltakerne blir delt inn i mindre smitteenheter. Disse  gruppene kan bo på samme rom og dele samme spisebord. Samtidig legges det tilrette for at 1-meters-regelen mtp avstand til hverandre enkelt kan overholdes til hver tid. Camplederne vil sørge for høyt fokus på god håndhygiene og at alle tar hensyn til hverandre.

Turledere og hyttene er godt innført i smittevernsregler for aktiviteter og hytter, så deltakerne vil bli tatt godt vare på av disse. Informasjon blir gitt underveis på turen.

Alle deltakere må ha med sin egen antibac (det er også desinfiseringsmidler på hyttene.)

Deltakerne må holde seg hjemme hvis de er syke, eller har mistanke om sykdom når de starter på turen - følg myndighetenes råd

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Camp Kårvatn 10-13år 5.-7. oktober

Bli med på høstens kuleste fjellferie! Med Kårvatn som base, lager vi en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Dagene tilbringes ute mellom frokost og middag hver dag, og gjerne ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no