Camp Bymarka

Arrangement

Fra dato
5. oktober kl. 08:30
Til dato
8. oktober kl. 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Rønningen, 5-7-Klasse, Hverdagsfriluftsliv
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på 4 aktive, sosiale og morsomme dager i Bymarka.

Camp Bymarka er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet er å skape et positivt og lystbetont ferietilbud i nærmiljøet som skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. 

Program for uken:

NB! Oppmøte hver dag i Granåsen kl 08:30, henting samme stedt kl 15:30.

Mandag: Vi begynner med noen enkle naveleker på parkeringsplassen, innen vi går samlet til leirstedet.  Resten av dagen bruker vi på å riggge opp leirplassen. Hvis det blir tid, legges det tilrette for opplæring i bruk av øks, kniv og sag. Felles nedtur til parkeringsplassen.

Tirsdag: Vi går opp til Rønningen hvor vi sammen skal lage bålmat! Alle hjelper til med å lage en tre-retters felles lunsj.

Onsdag: Det blir fokus på førstehjelp. Dette blir morsomt, spennede og lærerikt!

Torsdag: Vi lærer oss grunnleggende orientering og drar på skogsekspedisjon til Rønningen.På Rønningen får vi servert kanelbolle og kakao!

NB! Endringer i programmet kan forekomme på grunn av vær og forhold.

Få mer ut av høstferien du også!

Sted: Bymarka
Pris:
Kr 600,- for DNT-medlem/kr 950,- for ikke-medlem.  

Du kan lese mer om medlemskap i DNT her.

Prisen inkluderer opplæring i friluftsliv, tre retters varmlunsj tirsdag, førstehjelpsopplæring, servering på Rønningen torsdag. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

VIKTIG MELDING - COVID19

Pga koronautbruddet og smittevernregler rundt viruset fører dette til noe endringer på praktiske løsninger på campene i regi av Trondhjems Turistforening. Antall plasser på campene er redusert. Deltakerne blir delt inn i mindre smitteenheter. Disse  gruppene kan dele samme spisebord og samarbeide rundt samrbeidsoppgaver. Samtidig legges det tilrette for at 1-meters-regelen mtp avstand til hverandre enkelt kan overholdes til hver tid. Camplederne vil sørge for høyt fokus på god håndhygiene og at alle tar hensyn til hverandre.

Campledere er godt innført i smittevernsregler for aktiviteter og hytter, så deltakerne vil bli tatt godt vare på av disse. Informasjon blir gitt underveis på turen.

Alle deltakere må ha med sin egen antibac (det er også desinfiseringsmidler på Rønningen.)

Deltakerne må holde seg hjemme hvis de er syke, eller har mistanke om sykdom når de starter på turen - følg myndighetenes råd

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

 

 

Camp Bymarka

Bli med på 4 aktive, sosiale og morsomme dager i Bymarka. Camp Bymarka er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet er å skape et positivt ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no