Avlyst Topptur til Munken

Fellestur

Dato
19. september kl. 09:45 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Dagstur i bratt terreng, belønnet med en storslagen utsikt over Trondheimsfjorden og Trondheim i en uvant vinkel fra toppen av Munken 519 moh. 

Hurtigbåt fra Pirterminalen, Trondheim kl. 09.45 over til Vanvikan hvor vår fottur starter.  Skiltet sti starter fra Fv 755 ca 500 meter øst for Vanvikan og kommer opp til gårdsveien like øst for Bjørgan gård. Derfra på sti videre opp i terrenget, som blir slakere etter hvert. Midt imot ligger Grønliklumpen 538 moh, og snart ses Munken ute til høyre, mot øst. Det er bare å sikte seg inn på den snaue toppen. Etter et myrparti nås Asknesdammen, og så er det c. 100 høydemeter igjen, temmelig jevnt fordelt den siste kilometeren til det flotte utsiktpunktet Munken. Tilbake til Vanvikan samme vei som vi kom. Hurtigbåt tilbake til Trondheim på ettermiddagen. 

Turen er på ca 9,5 km tur/retur. Husk mat og drikke for en lang dagstur.

Kart: 10090 Trondheim i Norge-serien.

Pris medlem u/reise kr 50,-

Ikke medlem u/reise kr 100,-

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Denne turen har i utgangspunktet 12 plasser, og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.  Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

 

Topptur til Munken

Dagstur i bratt terreng, belønnet med en storslagen utsikt over Trondheimsfjorden og Trondheim i en uvant vinkel fra toppen av Munken 519 moh.  Hurtigbåt fra Pirterminalen, Trondheim kl. 09.45 over ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no