RETT UT Søndagstur - Saupstadrunden

Fellestur

Dato
20. september kl. 12:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bydelen Saupstad-Kolstad arrangerer bærekraftsuke, og det feirer vi med å gå Saupstadrunden. Saupstadrunden er en nærtur gjennom Saupstad, Kolstad og Huseby-området på ca 3,3 km. Vi vil gå langs bydelens karakteristiske hvite borettslag og grønne omgivelser. Underveis spiser vi matpakke og tar en kopp med noe varmt å drikke, husk sitteunderlag. 

Bydelen Saupstad-Kolstad arrangerer bærekraftsuke, hvor vi får være med å vise hva bærekraft kan bety lokalt. De siste åtte årene har bydelen Saupstad-Kolstad hatt en områdesatsing som har fokusert på livskvalitet og helse, barn og unge, møteplasser og deltakelse, i det store og hele en bærekraftig bydel. I uke 38 arrangerer bydelen en bærekraftsuke for å vise hva bærekraft kan bety i lokal kontekst. Saupstad-Kolstad har fått flere nye møteplasser, turstier, forbindelser og nye bygg, og beboere har deltatt i eget utviklingen av eget nærmiljø. 

Oppmøte: Kl 12:00 på Saupstadsenteret. utenfor Saupstad Frivilligsentral/Biblioteket. Buss 2 til Saupstadsenteret. 

Varighet: ca 1 time 

Lengde: 3,3 km

Husk varme klær, gode sko, og niste og noe varmt å drikke. Vi tar en rast underveis. 

 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

RETT UT Søndagstur - Saupstadrunden

Bydelen Saupstad-Kolstad arrangerer bærekraftsuke, og det feirer vi med å gå Saupstadrunden. Saupstadrunden er en nærtur gjennom Saupstad, Kolstad og Huseby-området på ca 3,3 km. Vi vil gå langs bydelens karakteristiske ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no