Fersking på overnatting

Kurs

Fra dato
3. oktober kl. 10:00
Til dato
4. oktober
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du vært på tur tidligere men ikke overnattet ute i naturen? På dette kurset lærer du det du trenger for å føle deg trygg og inspirert til å komme deg ut i naturen på overnattingstur. 

Vi ønsker å bygge videre på deltagernes erfaringer og hjelpe med å ta steget videre til å overnatte ute i trygge rammer også når det er kaldt i luften. Målet etter endt kurs er at deltakerne sitter igjen med kunnskap og mestringsfølelse nok til å selv "koble dagsturene sammen" til overnattingstur! 

Kurset er praktisk orientert og vi skal altså ut på en overnattingstur i telt eller åpen himmel! Du må delta på en teoretisk kveld før overnattingshelgen, der går vi gjennom det praktiske ved en natt ute i naturen. Der kan du stille spørsmål du har til kursleder og snakke med andre som også skal lære om å sove ute. 

Teorikveld: Onsdag 30.september kl. 18.00 på TT-brygga. Gjennomgang av pakkeliste og praktiske ting rundt helgas overnatting.

Krav til utstyr: Sekk, varm sovepose og liggeunderlag, resten av pakkelisten tar vi på mail. Mangler du utstyr kan du låne fra oss. Grunnet Covid lager vi ikke felles måltider, så ta med egen mat. 

Pris: Kurset er gratis, men vi ber om at du overholder regler ved avbestilling slik at de på venteliste får tilbud i god tid. 

Fersking på overnatting

Har du vært på tur tidligere men ikke overnattet ute i naturen? På dette kurset lærer du det du trenger for å føle deg trygg og inspirert til å komme ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no