RETT UT - Tur og bål til Fjellseter

Fellestur

Dato
25. november 2020 kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går vinterbrøytet vei fra Lian til Fjellseter, hvor vi tenner bål og nyter kvelden ute. Ta med noe å sitte på, godt med klær slik at du ikke fryser, og piggsko/brodder dersom det er glatt. Vi raster ved bålet så ta med deg noe varmt å drikke og en matpakke. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Klokka 17:30, Lian trikkestopp. Ta trikk til oppmøtested, eller parker ved Lianvatnet, og gå til trikkestoppen. Ca 10 minutters gange. 

Varighet: ca 3 timer

Lengde: 8 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT - turer er gratis

RETT UT - Tur og bål til Fjellseter

Vi går vinterbrøytet vei fra Lian til Fjellseter, hvor vi tenner bål og nyter kvelden ute. Ta med noe å sitte på, godt med klær slik at du ikke fryser, ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no