RETT UT - Granåsen til Stykket

Fellestur

Dato
17. november kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Vi møtes på Granåsen, og går til Stykket, hvor det blir en rast før vi går tilbake til Granåsen. Denne gangen går vi en annen vei enn vi gjorde sist, slik at vi får se noe helt nytt. Piggsko/brodder hvis det er glatt, staver for de som ønsker det. Husk noe å sitte på når vi skal raste. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Klokka 11:00, Granåsen VM-anlegg, nedre parkering. Buss 2 til Bjørndalstoppen, bytt til buss 23 til Granåsen Vm-anlegg. 

Varighet: ca 3 timer

Lengde: 8-9 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT - turer er gratis

RETT UT - Granåsen til Stykket

Vi møtes på Granåsen, og går til Stykket, hvor det blir en rast før vi går tilbake til Granåsen. Denne gangen går vi en annen vei enn vi gjorde sist, ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no